Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Kæreste utro date i københavn

Ca. hver tredje dansker er utro på et tidspunkt i sit liv1. Fordelt over det samlede antal parforhold, vi når igennem på et livsforløb, er det dog ikke megen utroskab. 10 tegn på utroskab, jeg oftest ser i min praksis, og hvordan du håndterer dem. Så solgte jeg alt hvad jeg ejede og flytte over til kæresten i kbh. Der var kun. Er du træt af at hive kæresten med de samme steder, eller mangler du nye og sjove idéer til, hvor du kan tage din kæreste eller flirt med på date. Deltag boomgen.org i Absalons Kirke i København, og få én på opleveren boomgen.orgg: utro. For en del år siden blev jeg dumpet af min kæreste, og en måned efter og gik derfor amok i Århus' datingliv og senere det københavnske.

For en del år siden blev jeg dumpet af min kæreste, og en måned efter og gik derfor amok i Århus' datingliv og senere det københavnske. Ca. hver tredje dansker er utro på et tidspunkt i sit liv1.

Fordelt over det samlede antal parforhold, vi når igennem på et livsforløb, er det dog ikke megen utroskab. Jeg kan ikke stoppe med at date andre!

Holger er parterapeut, sexolog og mandecoach i København. Læs også i brevkassen: Utro mand i dilemma efter kærestebrud: Hun vil have mig tilbage, men ved ikke, jeg er utro.

De klassiske tegn på utroskab, og hvordan du håndterer dem

For en del år siden blev jeg dumpet af min kæreste, og en måned efter og gik derfor amok i Århus' datingliv og senere det københavnske. Jeg kan ikke stoppe med at date andre! Holger er parterapeut, sexolog og mandecoach i København. Læs også i brevkassen: Utro mand i dilemma efter kærestebrud: Hun vil have mig tilbage, men ved ikke, jeg er utro.

Er du træt af at hive kæresten med de samme steder, eller mangler du nye og sjove idéer til, hvor du kan tage din kæreste eller flirt med på date. Deltag boomgen.org i Absalons Kirke i København, og få én på opleveren boomgen.orgg: utro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail