Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Koner kvinders sexlyst

Jul 25, - De fleste mænd har været der, og det har de fleste kvinder ikke. Her er de ting, vi virkelig hader, når vi har sex for at dræbe sin kone. Oct 11, - Måske er der slet ikke så stor forskel på mænd og kvinders sexlyst. opfattede, at deres koner og kærester ofte forsøgte at lægge op til sex. Feb 6, - Følg disse tricks og kvinder vil finde dig uimodståelig, mener amerikansk psykolog. Det gør det for resten heller ikke, når vi har sex! Romantik. Feb 1, - Den modne ægtemand har ikke længere lyst til sex med sin modne hustru - eller andre kvinder på hendes alder. Hvorfor er det sådan, spørger.

Læs om sexlyst, manglende sexlyst og lær at få den igen

Jul 25, - De fleste mænd har været der, og det har de fleste kvinder ikke. Her er de ting, vi virkelig hader, når vi har sex for at dræbe sin kone. Sep 4, - Lisbeth og Lars Christensen har ikke det samme behov for sex. I mange år har det været et problem, men nu Kvinders sexlyst er mindre end mænds: Der er ikke overskud til at være den sexede kone.

sep. , Oct 11, - Måske er der slet ikke så stor forskel på mænd og kvinders sexlyst. opfattede, at deres koner og kærester ofte forsøgte at lægge op til sex.

Apr 12, - På strandene i Gambia tilbyder "Beach Boys" kvinder sex for en cola eller europæiske kærester, samtidig med at de har en kone i landsbyen. Sep 4, - Lisbeth og Lars Christensen har ikke det samme behov for sex. I mange år har det været et problem, men nu Kvinders sexlyst er mindre end mænds: Der er ikke overskud til at være den sexede kone. sep. , En klog mand sagde engang, at alt god sex starter i stuen.

Og TRO mig, vi kvinder ville ønske, at vores sexdrive også bare sådan lige vupti, vupti var på højde.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail