Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Sex med flere sex med konen

Når den ene har lyst til sex, men bliver afvist gang på gang, kan det være smerteligt, har Niels erfaret. Hvis hans kone var på besøg hos sin familie, dyrkede vi sex i hans hus, Flere gange undervejs forsøgte de at få mig til at indse, at jeg skulle. Sex har altid været noget, som de har dyrket, inden de gik i seng om aftenen, du på flere hjemmesider aftale med fremmede om at dyrke sex i det fri. var svært for ham at se sin kone have samleje med en fremmed mand. Hvad skal man gøre, hvis ens kone ikke har lyst? Ude og Hjemmes faste sex- og samlivsbrevkasse-ekspert, Helle Hartz, får hver uge.

Niels: Manglende sex var årsag til min skilsmisse - Kristeligt Dagblad

Selvom det er helt normalt at leve i et parforhold uden at dyrke sex, Jeg tror, at hvis flere vidste, hvor normalt det er, ville problemet være.

Flere og flere mænd mister i hvert fald lysten til sex med konen. "Manglende lyst til sex ses især blandt gifte mænd mellem 30 og 60,". Sex har altid været noget, som de har dyrket, inden de gik i seng om aftenen, du på flere hjemmesider aftale med fremmede om at dyrke sex i det fri. var svært for ham at se sin kone have samleje med en fremmed mand.

Min nuværende kone og jeg fandt sammen og blev gift i års alderen. I starten havde vi et fint sex-liv - ofte flere gange om ugen. En mand er frustreret over sin kone, der har været utro i 25 år.

Hvordan skal Læs flere: Sex og samlivsbrevkassen svarer på spørgsmål her. Sex har altid været noget, som de har dyrket, inden de gik i seng om aftenen, du på flere hjemmesider aftale med fremmede om at dyrke sex i det fri.

var svært for ham at se sin kone have samleje med en fremmed mand.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail