Responsive Layout

Powerful Layout with Responsive functionality that can be adapted to any screen size.

Powerful Performance

Optimized code that are completely customizable and deliver unmatched fast performance.

Tantra til kvinder for meget sex

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Kvinde på 32 år fortæller om sine erfaringer med tantraterapi og kærligt møde mellem mand og kvinde, som alligevel var meget forskellig fra. Som regel dyrker vi sex med fokus på orgasme, og ifølge Ulrik og tantralærer, er mange tilbøjelige til at glemme, at sex er meget mere Ved en tantramassage for kvinder i Tantratemplet bliver du modtaget af massøren. Træt af sex? Så husk, at sex kan være meget mere end samleje. I tantra er fokus flyttet over på berøring og nærvær og langsom opbygning af.

Vi har mødt førsteelskeren, der med tantra kan give Joan Ørting utallige orgasmer. Vi mister for meget energi og 'mojo' (livsgnist, red.) Og jo flere gange vi er kommet oppe i den samme kvinde, desto større er reptilhjernens. Ganske ofte anbefaler jeg (især) mine kvindelige klienter tantramassage, hvis sexlysten ligger på et meget lille sted. Det med intimitet er svært. Sex, lir og spiritualitet: Min tur til tantramassør . med nogle flotte, runde bryster, som tilhørte en meget smuk, lyshåret kvinde, som var iført rød.

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Vi har mødt førsteelskeren, der med tantra kan give Joan Ørting utallige orgasmer. Vi mister for meget energi og 'mojo' (livsgnist, red.) Og jo flere gange vi er kommet oppe i den samme kvinde, desto større er reptilhjernens. Jeg bider mærke i tre ting: Kun kvinder, ingen nøgenhed – og så det med .

LÆS OGSÅ: Hvor meget sex er nok for at få et lykkeligt parforhold?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail